Problems sending messages!
Follow us on...
Follow us on Twitter Follow us on Facebook
Register

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Problems sending messages!

This is a discussion on Problems sending messages! within the Problems/Complaints/Suggestions forums, part of the BCA Main Navigation category; Ive been having issues with my sent message on her. Some go through but most do not. Ive sent some ...

  1. #1
    Forum Novice fraggalrock's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New West, B.C
    Posts
    439

    DefaultProblems sending messages!

    Ive been having issues with my sent message on her. Some go through but most do not. Ive sent some to April and to Charles and heard nothing and sent two to dwarf_puffer and he did not receive either? they are also not showing in my sent box? Help I've missed out on great things!
    9 Gallon Eheim cube Bloody Marys
    6 Gallon Fluval Edge ( CRS )
    9 Gallon Eheim Cube X3 CRS
    29 Gallon Marine Biocube
    JBJ 8 Gallon Half moon Biotope ( )
    My adorable Yorki Cǎoméi (草莓)
    1 Very cute Himalayan Cat "Blueberry"

  2. Remove Advertisements
    BCAquaria.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Forum Beginner Robojam's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Aldergrove
    Posts
    43

    Default

    Ive had the same issue!

    Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

  4. #3
    Super Moderator CRS Fan's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    East Vancouver
    Posts
    4,305

    Default

    Hello Sherry.

    I've sent a reply to you and included our administrator with your concern. Hopefully his team can sort it out.

    Respectfully,

    Stuart


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    TANKFUL IN VANCOUVER

    ADDICTED TO PRESSURIZED CO2

    STOP THE BELO MONTE DAM

  5. Remove Advertisements
    BCAquaria.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Administrator
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    222

    Default

    @fraggalrock you had "Save a copy of sent messages" set to no, so I've changed that setting for you so they should start appearing. Can you send me a test PM and take a screenshot of it that includes the date and time of the PM and post it here. I'll send it to our tech team to have a look at. @Robojam, which issue are you referring to?

    Niall

  7. #5
    Forum Beginner Robojam's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Aldergrove
    Posts
    43

    Default

    When i go to send a message a blank box apears but ot doesent go through or else it says to cannot connect

    Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

  8. #6
    Forum Beginner Robojam's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Aldergrove
    Posts
    43

    Default

    Wierd maybe working now?

    Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

  9. #7
    Administrator
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    222

    Default

    Got your test. All good now then?

    Kevin

 

 
+ Reply to Thread


Similar Threads

  1. Question about sending plants to US
    By Ctenopoma in forum Planted Tank Specific
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2014, 06:45 PM
  2. sending pics via email on iphone 4s
    By big_bubba_B in forum Aqua Lounge
    Replies: 7
    Last Post: 11-10-2011, 09:03 AM
  3. Sending pic via private message
    By adanac50 in forum Freshwater Chat
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2011, 10:51 PM
  4. sending private messages
    By oakley1984 in forum Problems/Complaints/Suggestions
    Replies: 6
    Last Post: 10-22-2010, 04:39 PM
  5. Is there some trick to sending pictures in messages?
    By Buddiechrist in forum Problems/Complaints/Suggestions
    Replies: 9
    Last Post: 06-16-2010, 07:14 PM

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Vancouver Website Hosting Chilliwack Website Design