British Columbia Aquariums banner

1 - 20 of 37 Posts

·
Registered
Joined
·
967 Posts
Discussion Starter #8
2010.04.11 Added water to tank today!

Tank was already cycled (water in the substrate when I didn't fill it up yet) plus I used old water from my 50G, just did a 20% water change on it and used it in this tank, the filter had been working on the 50G too for 5 weeks - since I started the emersed planting, so the water is all goood.... I also have excel dosing everyday for CO2, hope it is sufficient.







 

·
Registered
Joined
·
967 Posts
Discussion Starter #9
OMG!!! We need your updates!!! I had your threads bookmarked, glad ur bak!
I know!! Haha.... I am glad you bookmarked it but I don't think it will work now.. grrr.... look at us, we're back to being junior members?! Haha.. oh man, what about my 54 itrader 100%?

I need to take more photos, work has been really busy recently, HC is still growing though, had a little melting but then it started right away again after the transition! I will take photos tomorrow! :D
 

·
Registered
Joined
·
967 Posts
Discussion Starter #10
Update 04.14 - my crs/cbs


Zoom out


Full tank shot


HC is doing ok, some small leaves have some signs of melting, I dose excel everyday so fingers crossed let's see how it is going to do in the long run!
 

·
Dark Lord Owner
Joined
·
2,235 Posts
That's really great man, When i do my 70 gallon i will be doing a dry start for HC as well, mind you i will need alot more lol.

How was your algae issues if any?
 

·
Registered
Joined
·
967 Posts
Discussion Starter #15
Thanks guys and girls!

Initially when I added water, the 3rd day there was blue green algae/cyanobacteria for a couple of days but I removed them manually, and since then it has not been back yet and let's hope it stays that way! :)
 

·
Registered
Joined
·
280 Posts
YAY! so happy that you re-started the journal :D
 

·
Registered
Joined
·
145 Posts
awesome:))
 
1 - 20 of 37 Posts
Top